Πώς το αντίθετο σπίτι του Beijing GM επανεκπαιδεύει το προσωπικό και γίνεται δημιουργικό κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού

By | 13 Φεβρουαρίου, 2023

Πώς το αντίθετο σπίτι του Beijing GM επανεκπαιδεύει το προσωπικό και γίνεται δημιουργικό κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού

Η πρώτη φορά που άκουσα για τον κορονοϊό ήταν τον Ιανουάριο. Κυκλοφορούσαν μουρμούρες ενός άλλου στελέχους γρίπης—κάτι πιο μεταδοτικό. Νομίζω ότι ο εαυτός μου και πολλοί άνθρωποι ήταν απορριπτικοί σε εκείνο το σημείο. Όταν θυμάστε τον Η1Ν1 ή τη γρίπη των πτηνών, δεν είχαν σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς ως άτομο.

Γύρω στη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά, πολλοί από το προσωπικό μας πηγαίνουν σπίτι για να δουν τις οικογένειές τους. Παίρνω μερικές μέρες άδεια εκ των προτέρων και μετά επιστρέφω στο ξενοδοχείο όσο λείπουν οι άλλοι. Ετοιμαζόμουν να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο μου για την επιστροφή στο Πεκίνο όταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να ανατινάζονται. Ο κορονοϊός ήταν στο Πεκίνο. Ήταν στη Σαγκάη. Ήταν στο Τσενγκντού. Ο κόσμος αρρώστησε και άρχισαν να εφαρμόζονται αυστηρότερα μέτρα. Θυμάμαι που καθόμουν στο αεροδρόμιο και σκεφτόμουν: “Χριστέ μου, τι θα κάνω; Μπαίνω στο αεροπλάνο ή προστατεύομαι ψάχνοντας για μάσκες και απολυμαντικό χεριών;”

Ανέβηκα στο αεροπλάνο της επιστροφής στο Πεκίνο και από τότε είμαι εδώ. Το Swire, στο σύνολό του, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Οι προκλήσεις έρχονται σε μικροεπίπεδο. Διαχειρίζομαι ένα ξενοδοχείο. ποιες είναι οι νέες οδηγίες που πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή; Πώς τα διαχειρίζομαι; Αυτές οι πρώτες εβδομάδες ήταν πολύ απογοητευτικές, γιατί οι κανόνες άλλαζαν καθημερινά. Και να έχετε κατά νου ότι κανένα από τα μέσα που λαμβάνω δεν είναι ξένο. είναι μέσα ενημέρωσης που έρχονται από την Κίνα, οπότε δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνω.

Υπάρχουν μέρη της Κίνας, όπως το Chongqing, όπου τα ξενοδοχεία έκλεισαν. Μείναμε ανοιχτοί, αλλά με εξαιρετικά περιοριστικές πρακτικές. Στην αρχή, δεν μας επιτρεπόταν να παίρνουμε επισκέπτες από την επαρχία Hubei. Στη συνέχεια επεκτάθηκε στη Ρωσία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, το Ιράν – πολλά από τα κρούσματα υψηλού ξεσπάσματος. Τώρα όποιος επιστρέφει στο Πεκίνο δοκιμάζεται. Υπάρχουν κεντρικές εγκαταστάσεις καραντίνας κοντά στο αεροδρόμιο, όπου οι άνθρωποι τοποθετούνται για 14 ημέρες και πρέπει να πληρώσουν μόνοι τους.

Βρισκόμαστε στο 8% πληρότητα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα αστείο μείγμα ανθρώπων στο Απέναντι Σπίτι του Πεκίνου. Επειδή βρισκόμαστε στην περιοχή της πρεσβείας, έχουμε μερικούς ανθρώπους που κλήθηκαν να υποστηρίξουν τις πρεσβείες. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους επισκέπτες είναι κάτοικοι του Πεκίνου, επειδή δεν μπορείτε να ταξιδέψετε σε άλλη επαρχία της Κίνας και μετά να επιστρέψετε στο Πεκίνο χωρίς να κάνετε καραντίνα 14 ημερών. Μερικοί επισκέπτες έχουν επίσης μέλη της οικογένειας που επέστρεψαν και κάνουν την καραντίνα τους στο σπίτι, επομένως χρειάζονταν ένα μέρος για να μείνουν στο ενδιάμεσο.

Πρέπει να γίνουν πολλά για να νιώθουν οι άνθρωποι ασφάλεια. Πρέπει να καθαρίσετε, να καθαρίσετε, να καθαρίσετε, να καθαρίσετε, να καθαρίσετε. Έχουμε επίσης περιορισμούς στο φαγητό: Πρέπει να υπάρχει απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των τραπεζιών, με μέγιστο αριθμό τριών ατόμων ανά τραπέζι. Αυτό είναι δύσκολο γιατί η ασιατική κοινότητα, στο σύνολό της, δεν γευματίζει στα δύο. Έρχονται σε ομάδες. Αυτό είναι το νέο κανονικό.

Πρέπει να γίνουν πολλά για να νιώθουν οι άνθρωποι ασφάλεια. Πρέπει να καθαρίσετε, να καθαρίσετε, να καθαρίσετε, να καθαρίσετε, να καθαρίσετε.

Στην αρχή, ήταν επίσης δύσκολο να πάρεις μάσκες, παρόλο που η χρήση μάσκας στην Κίνα είναι υποχρεωτική. Έχουμε περίπου 260 υπαλλήλους εδώ και πρέπει να τους παρέχουμε μάσκες κάθε μέρα για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Είναι τρομακτικό. Υπάρχει πολύς φόβος και ασαφείς προσδοκίες. Η Κίνα είναι πολύ οικογενειακή και κάποιο προσωπικό δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά. Όταν κοιτάς τα νοσοκομεία —τους ανθρώπους που πρέπει να πηγαίνουν στη δουλειά κάθε μέρα— και μετά κοιτάς τη φιλοξενία, σκέφτεσαι, «Χρειάζεται πραγματικά να κάνω αυτή τη δουλειά;» Παρέχουμε υπηρεσίες, αλλά δεν σώζουμε ζωές. Οι άνθρωποι που επέστρεψαν, αρχίσαμε να τους εκπαιδεύουμε για να κάνουν άλλες δουλειές. Η ομάδα ήταν απολύτως εκπληκτική.

Δεν ήταν έκπληξη για μένα ότι η Κίνα μπόρεσε να κλείσει τα πάντα με τέτοια αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο σε άλλες χώρες, αν και η κοινωνική απόσταση φαίνεται να λειτουργεί. Είδα αυτή την εικόνα από περιοδικό — μια υδρόγειο σφαίρα με ένα “κλειστό” σημάδι πάνω της. Αυτή είναι η αίσθηση τώρα: Όλοι το περνούν αυτό μαζί. Είναι σουρεαλιστικό και πολύ συντριπτικό.

Πρέπει να προσπαθήσετε και να παραμείνετε θετικοί. Πρέπει να αφήσετε το κοινωνικό σας ημερολόγιο και να δημιουργήσετε μια νέα ρουτίνα. Μόλις το αποδεχτείς, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Το άλλο πράγμα που είναι σημαντικό είναι να διαχειριστείτε την πρόσληψη πολυμέσων σας. Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση και φήμες. Θα ψάξω για μισή ώρα με μια ώρα το πρωί. Επιλέγω αξιόπιστες πηγές και κοιτάζω μόνο αυτές τις πηγές. Στη συνέχεια, για το υπόλοιπο της ημέρας, ειδικά πριν από τον ύπνο, απενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις.

Υπάρχει πολλή κοινωνική απόσταση αυτή τη στιγμή, αλλά η τεχνολογία έχει κάνει την παραμονή συνδεδεμένη πιο εύκολη από ποτέ. Ειλικρινά, ποτέ δεν ήμουν πιο κοντά στην οικογένειά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο από όσο είμαι τώρα. Πριν από αυτό, θα τους μιλούσα ίσως μια φορά την εβδομάδα. Τώρα τους μιλάω κάθε μέρα.

Αφιερώνουμε επίσης αυτόν τον χρόνο για να επανεκπαιδεύσουμε το προσωπικό και να επικεντρωθούμε εκ νέου στο ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Δεν έχουμε συχνά τέτοιες ευκαιρίες για να είμαστε δημιουργικοί. Βρήκαμε νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας εδώ—πρωτοβουλίες όπως η αναδυόμενη κουζίνα μας. Ασχοληθήκαμε με τις πλατφόρμες παράδοσης και αλλάξαμε τα μενού μας για να παρουσιάζουμε σπιτικά μαγειρεμένα φαγητά και πιο υγιεινές επιλογές με εξαιρετικές τιμές τιμής. Η παράδοση αποτελεί πλέον σταθερό μέρος της επιχείρησής μας.

Ο κόσμος δεν βγαίνει έξω, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε προμηθευτές κρασιού με μεγάλα αποθέματα που δεν μπορούν να πουλήσουν σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Συνεργαστήκαμε λοιπόν: Τώρα τρέχουμε μια μηνιαία σειρά κρασιών στο ξενοδοχείο που ονομάζεται Uncorked At Home. Στέλνουμε πακέτα κρασιού στα σπίτια των ανθρώπων, μαζί με γευστικές σημειώσεις και βίντεο όπου μπορούν να συνδεθούν και να μάθουν για το κρασί με τον σομελιέ μας Ashley Gao. Αυτό μας κράτησε απασχολημένους και μας έφερε έσοδα, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο.

Ο Απρίλιος φαίνεται αργός. και πέρα ​​από αυτό, δεν λαμβάνουμε πολλές κρατήσεις. Ρεαλιστικά, δεν πρόκειται να δείτε μια επιστροφή στα διεθνή ταξίδια φέτος. Μπορεί να δείτε επιχειρηματίες από όλη την Ασία να βγαίνουν προς το τέλος του 2020, αλλά ο εγχώριος τουρισμός θα είναι η προτεραιότητα για το επόμενο έτος. Όλοι ανησυχούν πολύ για τις χώρες τους.

Δεν υπάρχει μαγική συνταγή εδώ. Οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν και τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε χειρότερη θέση από άλλες επιχειρήσεις επειδή έχουν πολύ προσωπικό που εξαρτάται από αυτά. Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε ευέλικτοι και να διατηρήσετε τις ταμειακές ροές. Αυτό δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα.

Σε μια πόλη τόσο ιστορική όσο η Φιλαδέλφεια, είναι εύκολο να κρατήσεις το ένα πόδι γερά στην ιστορία. Εξάλλου, η σχεδόν 340 ετών μητρόπολη φιλοξενεί θεσμούς που έχουν διαμορφώσει όχι μόνο την πόλη, αλλά τη χώρα και τον ευρύτερο κόσμο. Αλλά το παρόν του είναι εξίσου συναρπαστικό με το παρελθόν του. Σκεφτείτε τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης, τις αγαπημένες αθλητικές ομάδες και την ακμάζουσα καλλιτεχνική σκηνή—για να μην αναφέρουμε το τόσο καλό φαγητό, θα μπείτε στον πειρασμό να μετατρέψετε ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο σε μόνιμη διαμονή. Εδώ, συγκεντρώσαμε όλα όσα χρειάζεστε για να δείτε και να δοκιμάσετε—από ζωντανές παραστάσεις σε έναν πρόσφατα αναγεννημένο μουσικό χώρο μέχρι παρακμιακά ιταλικά αρτοσκευάσματα γεμάτα με τυρί κρέμα Philadelphia—σε αυτήν την πρώτης τάξεως πόλη.

Πάρτε μια μπουκιά – ή μερικές

Υπάρχουν πολλά να φάτε στη Φιλαδέλφεια—αλλά θα θέλετε να τα κάνετε τα περισσότερα στα εστιατόρια του Michael Solomonov. Ο βραβευμένος με James Beard σεφ έχει φυλάκια σε όλη την πόλη, από το Zahav που αξίζει τις ειδικές περιστάσεις μέχρι το μεσημεριανό-casual hummusiya Dizengoff. Αλλά όσον αφορά το brunch, τίποτα δεν ξεπερνά τον K’Far, το ισραηλινό αρτοποιείο και το καφέ του στο Rittenhouse. Κατευθυνθείτε στο σημείο σε παστέλ απόχρωση για πλούσιο σοκολατένιο rugelach και τοστ kubaneh, ένα εμπλουτισμένο ψωμί Υεμένης με γλυκές ή αλμυρές επικαλύψεις (σκεφτείτε τη ζάχαρη κανέλας ή τη σαντιγί φέτα με ντοματίνια). Και ό,τι κι αν κάνετε, μην κοιμάστε στις μπορέκες αυτά τα ξεφλουδισμένα ισραηλινά αρτοσκευάσματα γεμάτα με γέμιση όπως πατάτα και αγκινάρα με καφέ βούτυρο. Το καλύτερο από αυτά είναι η ποικιλία τυριών κρέμας και ελιάς—προσπαθήστε να τα πάρετε όταν είναι φρέσκα από τον φούρνο, όταν είναι ζεστά, τραγανή ζύμη στάζει με δροσερό τυρί κρέμα Philadelphia. Θα είναι η καλύτερη μπουκιά που έχετε όλη μέρα.

Παίξτε δυνατά

Τα μουσεία δεν είναι συνήθως ένα μέρος όπου ενθαρρύνετε τα παιδιά να περιηγηθούν – αλλά στο Μουσείο Παρακαλώ Αγγίξτε, είναι επιτακτική ανάγκη. Στεγασμένος στην περιοχή Centennial, ο διώροφος χώρος είναι γεμάτος με τρόπους για τα παιδιά να απολαύσουν την περιέργειά τους. Στην πραγματικότητα: η μεγάλης κλίμακας διαδραστική έκθεση, Food and Family, περιλαμβάνει τρεις ζώνες—μια αγορά για ψώνια, μια οικιακή και βιομηχανική κουζίνα και μια περιοχή φεστιβάλ γειτονιάς—όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν από πού προέρχεται το φαγητό και δραστηριότητες παιχνιδιού ρόλων, όπως ψώνια για δείπνο και ψώνια παντοπωλείου.

Για κάτι λίγο πιο μεγάλο, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για ένα ιδιωτικό μάθημα παρασκευής κοκτέιλ στο Art in the Age of Reproduction, ένα μαγαζί με οινοπνευματώδη ποτά και μια αίθουσα γευσιγνωσίας στην Παλιά Πόλη. Μαζί με τους ειδικούς mixologists του Art in the Age, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας να ετοιμάσετε δύο πιάτα προσαρμοσμένα στα γούστα σας (είμαστε μερικοί στο Pommeau Spritz, ένα μείγμα από Pommeau, αφρώδες λευκό τσάι, Prosecco και bitters εστραγκόν) και στη συνέχεια αγοράστε συστατικά απευθείας από το κατάστημα για να χρησιμοποιήσετε τις νέες σας δεξιότητες στο σπίτι.

Πάρτε ένα μάθημα ιστορίας

Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια χωρίς να κάνετε μια στάση στο Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Ανεξαρτησίας, μια ομοσπονδιακά προστατευόμενη ιστορική συνοικία που φιλοξενεί κτίρια που έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της αμερικανικής ανεξαρτησίας (ή τώρα τιμούν αυτήν την κληρονομιά). Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία: Αίθουσα Ανεξαρτησίας, όπου οι Ιδρυτές συζήτησαν (και τελικά υιοθέτησαν) τόσο τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας όσο και το Σύνταγμα των ΗΠΑ. το Free Quaker Meeting House, όπου συγκεντρώθηκαν φιγούρες όπως η Betsy Ross. και το Liberty Bell Center.

Για μια αλλαγή σκηνικού, ρίξτε μια ματιά στους μαγικούς κήπους της Φιλαδέλφειας, έναν φανταστικό δημόσιο χώρο τέχνης στη South Street. Αποτελούμενο από δύο εσωτερικές γκαλερί και έναν υπαίθριο κήπο (εξ ου και το όνομα), το μη κερδοσκοπικό κέντρο τεχνών παρουσιάζει το έργο του καλλιτέχνη Isaiah Zagar, ο οποίος επαναχρησιμοποιούσε αντικείμενα όπως μπουκάλια, ελαστικά ποδηλάτων, πλακάκια και καθρέφτες σε ένα καλειδοσκοπικό συνονθύλευμα από πολύχρωμα, λεπτομερή μωσαϊκά— απόδειξη ότι η τέχνη δεν ζει μόνο στους τοίχους των μουσείων.

Ακου τη μουσική

Όρθιο στην οδό N. Broad για περισσότερο από έναν αιώνα, το Met Philadelphia χτίστηκε αρχικά ως όπερα. Ο μεγαλοπρεπής χώρος έχει ζήσει μερικές ζωές από τότε, ως κινηματογράφος, χώρος πυγμαχίας και εκκλησία. Μετά από μια ουσιαστική ανακαίνιση, άνοιξε ξανά ως αίθουσα συναυλιών τον Δεκέμβριο του 2018, ανακτώντας την κληρονομιά του ως μέρος για μουσικές παραστάσεις υψηλού διαμετρήματος—και σήμερα, καλωσορίζει στη λατρεμένη σκηνή του ηθοποιούς όπως ο Lil Nas X και ο Smokey Robinson.

Σνακ και περπάτημα

Επιβραβεύστε μια επική μέρα στα αξιοθέατα με μια γλυκιά απόλαυση. Κατευθυνθείτε στην ιταλική αγορά στο South Philly, μια γειτονιά με τα πόδια που εκτείνεται περίπου 10 τετράγωνα κάτω από την S. 9th Street. Θα μπορούσατε εύκολα να γεμίσετε εισιτήρια από τα πολλά εξειδικευμένα καταστήματα και τα εστιατόρια του, συμπεριλαμβανομένης της ζεστής μελιτζάνας parmigiana από το Ralph’s και των τεμαχίων παλαιωμένου parmigiano reggiano στο Di Bruno Bros. Αλλά το μέρος που δεν θέλετε να χάσετε είναι το Termini Brothers Bakery, σετ ένα τετράγωνο πάνω στην S. 8th Street. Αυτό το τοπικό ίδρυμα έθεσε τον πήχη για τα αρτοσκευάσματα όταν άνοιξε για πρώτη φορά το 1921 — και εκτός από τη μετακίνηση απέναντι στη σημερινή του τοποθεσία το 1938, δεν έχουν αλλάξει πολλά στα εκατό και πλέον χρόνια από τότε. Η πρόσοψη παραμένει στολισμένη με παλιές πινακίδες νέον και το μεθυστικό άρωμα από φρεσκοψημένα γλυκά—μπισκότα με καρύδια, εμποτισμένο με εσπρέσο τιραμισού,

Οι καλύτερες πίτες σοκολάτας

 • 56 λεπτά συνολικά (συμπεριλαμβανομένης της ψύξης)
 • 20 λεπτά προετοιμασία
 • 36 λεπτά μαγείρεμα

Ο, τι χρειάζεσαι

 • 1 κιλό. (μέγεθος 2 στρώσεων) μείγμα κέικ διαβόλου
 • 1 κιλό. (3,9 oz.) στιγμιαία πουτίγκα με γεύση φοντάν σοκολάτας
 • 3 ουγκιές. γλυκόπικρη σοκολάτα, λιωμένη
 • 1 κιλό. (8 oz.) τυρί κρέμα Philadelphia, μαλακωμένο
 • 1 φλιτζάνι κρέμα marshmallow
 • 1 μπανιέρα (8 oz.) παγωμένη σαντιγί, αποψυγμένη

Ας το Φτιάξουμε

 1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 350ºF.
 2. Ετοιμάστε το κουρκούτι για κέικ όπως υποδεικνύεται στη συσκευασία, εκτός από το να μειώσετε το νερό στα 3/4 του φλ. Προσθέστε το ξηρό μείγμα πουτίγκας και τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε καλά. Ρίξτε 2 κ.σ. ζύμη, με απόσταση 2 ιντσών μεταξύ τους, σε 32 ανάχωμα σε λαμαρίνες ψησίματος.
 3. Ψήστε για 14 έως 16 λεπτά ή μέχρι η οδοντογλυφίδα που έχετε τοποθετήσει στα κέντρα να βγει σχεδόν καθαρή. Ψύξτε σε ταψί για 3 λεπτά. Αφαιρέστε σε συρμάτινες σχάρες. κρυώσει τελείως.
 4. Χτυπήστε το τυρί κρέμα και την κρέμα marshmallow σε μεγάλο μπολ με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ανακατεύουμε απαλά με σαντιγί.
 5. Τοποθετήστε τις κάτω πλευρές από 2 μπισκότα μαζί για κάθε πίτα, απλώνοντας περίπου 2 κ.σ. μείγμα γέμισης ανάμεσα στα μπισκότα.

Οι πτήσεις της American Airlines καθηλώθηκαν εξαιτίας ενός iPad—Δείτε γιατί

Ένα μικρό σφάλμα σε μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για πλοήγηση από πιλότους της American Airlines (AA) προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα την Τρίτη, καθηλώνοντας προσωρινά ορισμένες πτήσεις μέχρι να ενημερωθούν τα iPad στα οποία χρησιμοποιείται η εφαρμογή. Το πρόβλημα ξεκίνησε την Τρίτη το απόγευμα, καθυστερώντας τις πτήσεις μέχρι να γίνει λήψη μιας ενημέρωσης για να διορθωθεί το πρόβλημα. (Δεν επηρέασε όλες τις πτήσεις της AA και σχετιζόταν με ένα πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο χάρτη.) Ενώ οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης φαινόταν να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το ζήτημα είχε επιλυθεί μέχρι την Τρίτη το βράδυ, βρέθηκα σε μια καθυστερημένη πτήση, ωστόσο αυτό το πρωί, καθισμένοι στο αεροσκάφος ενώ οι πιλότοι χρησιμοποιούσαν τη σύνδεση Wi-Fi του αεροδρομίου για να εξασφαλίσουν ότι τα iPad του πιλοτηρίου ήταν ενημερωμένα και χωρίς προβλήματα.

Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη αποτυχία της τεχνολογίας Electronic Flight Bag (EFB) σε μεγάλη κλίμακα από τότε που η AA ξεκίνησε την πορεία για να αντικαταστήσει χάρτινους χάρτες με iPad το 2011 και η αεροπορική εταιρεία έγινε εντελώς χωρίς χαρτί – χάνοντας ογκώδη βιβλία χαρτών που μπορούν να ζυγίζουν έως και 40 κιλά —το 2013. (Η AA υπολογίζει ότι οι EFB συνεισφέρουν 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε εξοικονόμηση καυσίμων κάθε χρόνο.) Και δεν είναι ο μόνος αερομεταφορέας που εφαρμόζει αυτό το σύστημα: η United, η Delta, η Alaska Airlines, η JetBlue και μια σειρά από διεθνείς αεροπορικές εταιρείες έχουν προσθέσει tablet για πιλότους τα τελευταία χρόνια.

Προς τιμή της AA, τα μέλη του πληρώματος ήταν διαφανή με τους επιβάτες σχετικά με το ζήτημα και οι καθυστερήσεις δεν ήταν αφόρητες, με τη μέση καθυστέρηση που σχετίζεται με το EFB να διαρκεί μία ή δύο ώρες λόγω του χρόνου που απαιτείται για την εκ νέου λήψη της απαραίτητης εφαρμογής. Οι αεροσυνοδοί στην καθυστερημένη πτήση μου εξήγησαν πώς χρησιμοποιούν οι πιλότοι τα EFB και τι χρειάζονταν συγκεκριμένα (πινακίδες προσέγγισης Jeppesen, χάρτες της αεροναυτικής πλοήγησης Jeppesen της Boeing, οι οποίες εμφανίζουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τις προσεγγίσεις πτήσεων σε κάθε αεροδρόμιο). Μερικοί πιλότοι την Τρίτη το απόγευμα απλώς εκτύπωσαν τους χάρτες που χρειάζονταν — πώς είναι αυτό για την καινοτόμο τεχνολογία;

Γιατί οι διασημότητες συρρέουν σε αυτό το ξενοδοχείο στο Παρίσι

Ένα ασημένιο δαχτυλίδι χαρτοπετσέτας με το όνομά σας χαραγμένο πάνω του ακούγεται σαν το τέλειο αναμνηστικό από πολυτελείς διακοπές στο Παρίσι. Αλλά αυτό δεν είναι μια τιμή που μπορείτε να αγοράσετε. πρέπει να σας ζητήσει ο ιδιοκτήτης ενός αποκλειστικού γαλλικού ξενοδοχείου.

Αγορασμένο το 1899 από τον Louis Fouquet, το Hôtel Fouquet’s Barrière, που βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου George V και της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, άνοιξε αρχικά ως πανδοχείο αμαξών. Γρήγορα έγινε μέρος για να το δει κανείς στο Παρίσι. Περίτεχνοι κινηματογράφοι άρχισαν να ανοίγουν στα Ηλύσια Πεδία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930, μετατρέποντας τον δρόμο σε κινηματογραφική λεωφόρο του Παρισιού —με κέντρο τον Fouquet’s. Ηθοποιοί όπως η Marlene Dietrich, η Sacha Guitry, ο Yves Montand, η Simone Signoret και η Edith Piaf έκαναν το Fouquet’s τον χώρο όπου υπέγραψαν συμβόλαια, φιλοξένησαν πάρτι με καστ και έκαναν πρεμιέρα νέων ταινιών.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80, ένα άλλο επίπεδο πολυτέλειας απελευθερώθηκε: το ασημένιο δαχτυλίδι της χαρτοπετσέτας. Ήταν ένα πρόγραμμα αφοσίωσης που δημιουργήθηκε από τον Maurice Casanova, τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Fouquet. “Κύριος. Η Casanova ήθελε οι συχνοί επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους εδώ—θα έβρισκαν πάντα μια θέση στο αγαπημένο τους τραπέζι και τους υποδέχονταν με το χαραγμένο ασημένιο δαχτυλίδι από χαρτοπετσέτα», λέει η Céline Lavail-Georgin, υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας του ξενοδοχείου. «Όταν λαμβάνεις ένα, μπαίνεις στην «οικογένεια» του Fouquet για μια ζωή. Και όταν δειπνάς στο Fouquet’s, βρίσκεις το δαχτυλίδι της χαρτοπετσέτας σου στο τραπέζι σου, σαν να είχες γυρίσει σπίτι».

Μεταξύ των παραληπτών αυτών των πολυπόθητων αντικειμένων είναι ο Alain Delon, ο Bruce Willis, ο Johnny Halliday, η Liza Minnelli, ο Jack Nicholson, η Charlotte Rampling και η Catherine Deneuve, για να αναφέρουμε μερικά αξιοσημείωτα. Το 2006, το πρόγραμμα δαχτυλιδιών χαρτοπετσέτας έγινε πρόγραμμα μέλους μόνο με πρόσκληση με ετήσια εισφορά. Μόνο 10 νέες διασημότητες, πολιτικοί, κοινωνικοί και σημαντικοί άνθρωποι γίνονται δεκτοί ετησίως. Η συνδρομή Silver κοστίζει περίπου 960 $ ετησίως και η χρυσή κατάσταση μπορεί να σας κοστίσει περίπου 2.560 $. Στα μέλη του Club Fouquet προσφέρονται ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα πέντε εστιατόρια, τα τρία μπαρ και το U Spa Barrière Shiseido του ξενοδοχείου, μεταξύ άλλων προνομίων.

Τα δαχτυλίδια στεγάζονται σε δύο γυάλινες θήκες που βρίσκονται εκατέρωθεν της εισόδου του Fouquet’s. Κάθε φορά που εισάγεται ένα νέο μέλος, τα δαχτυλίδια αναδιοργανώνονται αλφαβητικά, έτσι ώστε το σύστημα να παραμένει άθικτο—και ο καθένας να μπορεί εύκολα να βρει το παρατσούκλι του.

Αλλά η αναγνώριση ονομάτων δεν σταματά στο τραπέζι. μπορεί να βρεθεί και στο πάτωμα. Επειδή το Fouquet’s διοργανώνει γκαλά για τους Σεζάρ, το γαλλικό αντίστοιχο των Όσκαρ, χάλκινες πλακέτες βρίσκονται μέσα και έξω από το εστιατόριο και κατά μήκος του διαδρόμου της εισόδου του ξενοδοχείου. Τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά το 1976, τη χρονιά της πρώτης τελετής του Σεζάρ, οι πλακέτες αποτίουν φόρο τιμής με τα ονόματα πολλών διασημοτήτων που έχουν επισκεφθεί το ξενοδοχείο.

«Υπάρχουν τέσσερις στήλες μπροστά από το εστιατόριο του Fouquet που αντιπροσωπεύουν την καλύτερη ηθοποιό, τον καλύτερο ηθοποιό, τον καλύτερο σκηνοθέτη και τον Πρόεδρο της τελετής κάθε χρόνο», λέει ο Lavail-Georgin. «Οι νικητές του 1976 ήταν τα πρώτα πρόσωπα των οποίων τα ονόματα ήταν χαραγμένα: Romy Schneider (Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία), Philippe Noiret (Καλύτερος ηθοποιός), Bertrand Tavernier (Καλύτερος Σκηνοθέτης), [και] Jean Gabin (Πρόεδρος). Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 170 πλακέτες, που τιμούν αστέρια όπως η Ingrid Bergman, η Sophia Loren, ο Harrison Ford, ο Johnny Depp, η Meryl Streep, ο Hugh Grant, η Emma Thompson, ο David Lynch, η Lauren Bacall, ο Steven Spielberg, ο Martin Scorsese και ο Spike Lee.

Πώς το αντίθετο σπίτι Beijing GM επανεκπαιδεύει το προσωπικό και γίνεται δημιουργικό κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού, οι πτήσεις της American Airlines ακινητοποιούνται λόγω ενός iPad—Να γιατί, γιατί οι διασημότητες συρρέουν σε αυτό το ξενοδοχείο στο Παρίσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *