Ένα απλά υπέροχο πράγμα: Η σπάτουλα Offset της Ateco

Η σπάτουλα όφσετ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε οικιακό αρτοποιό που θέλει να απλώσει εύκολα και έμπειρα το frosting σε κέικ και cupcakes. Και έχει και άλλες χρήσεις!

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι το κοινό μαχαίρι βουτύρου κάνει σχεδόν ό,τι κάνει μια όφσετ σπάτουλα. Αλλά όταν πρόκειται για παγωτό κέικ και cupcakes ή για άλειψη ζύμης σε ένα ταψί, όταν έχετε μια όφσετ σπάτουλα δεν θα ξαναπατήσετε ποτέ για αυτό το μαχαίρι βουτύρου!

Avid Baker; Τότε θα πρέπει να έχετε μια σπάτουλα όφσετ

Έχω διάφορες σπάτουλες όφσετ για χρόνια, αλλά από τότε που άρχισα να ψήνω σοβαρά , η σπάτουλα όφσετ 4 1/2 ιντσών της Ateco (6 $ από την Amazon) είναι αυτή που αναζητώ περισσότερο από όλες τις άλλες στο συρτάρι μου. Είναι αρκετά μεγάλο για να μαζέψει μια εφαρμόσιμη ποσότητα παγώματος ή να μετακινήσει μια σημαντική ποσότητα ζύμης, αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να είναι δυσκίνητη στη χρήση.

Αυτή η όφσετ σπάτουλα είναι το ιδανικό εργαλείο για το πάγωμα κέικ και cupcakes.Το αιχμηρό μεταλλικό άκρο ξύνει και εξομαλύνει τα λεπτά στρώματα παγώματος , ενώ η λοξή όφσετ σχεδίαση κάνει το πάγωμα των πλευρών ενός κέικ πολύ πιο εύκολο από ό,τι αν προσπαθούσατε αδέξια να χειριστείτε και να γωνίσετε ένα ίσιο μαχαίρι βουτύρου. Το εύκαμπτο μέταλλο έχει λίγη αναπήδηση και χαρίζει , κάτι που δημιουργεί φυσικά παγώματα και στροβιλισμούς. Η μετατόπιση της φύσης σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να στρέψετε το χέρι σας όταν προσπαθείτε να απλώσετε το κέικ ή το κουρκούτι για μπράουνι γύρω από ένα βαθύ ταψί. Έχω φτάσει ακόμη και για αυτή τη σπάτουλα όταν θέλω ένα λεπτό σκεύος να γλιστρήσει ανάμεσα σε μπράουνις ή κέικ και στα πλαϊνά του ταψιού. Είναι ιδιαίτερα ικανό να γλιστράει γύρω από τις πλευρές ενός κυρτού ταψιού για cheesecake και επειδή είναι τόσο λεπτό και εύκαμπτο, είναι λιγότερο πιθανό να σβήσει τα πλαϊνά του cheesecake.

Λοιπόν, ναι, υπάρχει ένα μαχαίρι βουτύρου στο συρτάρι της κουζίνας σας, αλλά μόλις έχετε μια όφσετ σπάτουλα, περιμένετε να χρησιμοποιήσετε μόνο αυτό το μαχαίρι βουτύρου για τον προορισμό του: να αλείψετε βούτυρο στο τοστ.

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *